Ah, taj neodoljivi poljubac: Vichy vam daruje Normaderm Kiss!

Ah, taj neodoljivi poljubac: Vichy vam daruje Normaderm Kiss!

Autor: | 04/11/2012

0

Prvi poljupci, vatreni poljupci, rođendanski poljupci, dečji poljupci… Svako od nas ima svoju "kolekciju" koju nikad ne zaboravlja.
Ove jeseni uz Vichy proizvod Normaderm Kiss, koža će vam biti tako glatka i neodoljiva da će poljupci biti tema broj jedan u gradu. Zato i sa našim poznatim prijateljima pričamo o njima, a vas, drage naše čitateljke, pozivamo da nam se pridružite u tome i pošaljete svoje odgovore (komentare) na temu "Moj poljubac"!
Za 10 najlepših priča  Vichy je spremio poklon pakete Normaderm Kiss!

*Napomena: U konkurenciji za najlepšu priču o poljupcu mogu učestvovati samo naše čitateljke sa teritorije Srbije!

Zoe Kidah i Konstrakta - "Zemlja gruva"
Zoe kaže da kada je njen dečko u okolini ne može da prestane da ga ljubi, a tu su i sestrići, kao i Nikola, Konstraktin sin.
- Mmmm, obožavam da ga obasipam poljupcima! 

Danas, poljupci kojima ne može da odoli izgledaju potpuno drugačije. Stižu od njene dece koja su shvatila mehanizam „poljubi mamu“.
- Sad imamotiv da, na primer, bez problema ustanem u pola šest ujutro, jer se njima, eto tako, više ne spava. A i suprotno – obraščići dece do 3 godine su dosta privlačni da se cmoknu
- dodaje Konstrakta.

Ana Pendić, voditeljka i model, tvrdi:
- Nijedan poljubac se ne može porediti sa poljupcem voljene osobe koji briše sve dnevne probleme, sve ono što vas pritiska i vraća osmeh na lice.


Mlada glumica Nina Janković otkriva da njen osmeh obavezno izmami jedan "specijalan" poljubac, koji ne dolazini od dečka, ni od mame, tate, već od njene maltezerke Fibi.
- Kad sam tužna ili neraspoložena dovoljno je samo da se Fibi približi i osmeh se odmah vrati na lice!
Na pitanje čiji obrazima ne može da odoli, Nina nije imala dilemu:
- S obzirom na to da sam ponosna tetka osam pari obraščića, jasno je da su to najslađi obrazi koje najčešće štipkam i ljubim!

U krugu familije uspešnog dirigenta Aleksandra Markovića poljubac je uvek bio signal ljubavi, topline i jedinstva:
- Divan je osećaj spokojnosti i mira koji prati poljubac majke i oca, a jedan od definitivno najsladjih obraz za ljubljenje je obraz moje sestre!
Poljupci ne koštaju ništa, a ponekad vrede više od svega drugog na svetu. Zato poljubite nekog i ulepšajte mu dan!

Drage naše čitateljke, izbor za najlepšu priču o poljupcu je završen. Čitateljke čije su priče nagrađene će do sutra u 10 h biti obaveštene o načinu preuzimanja nagrade.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: