Seka Aleksić: Lepotica sa crvenog tepiha

Seka Aleksić: Lepotica sa crvenog tepiha

Autor: | 17/01/2012

0

Nedavno su povodom dodele "Hello!" nagrada za ličnost godine crvenim tepihom prodefilovale mnoge lepotice sa javne scene u Srbiji. Glumice, pevačice, voditeljke i druge dame iz javnog života potrudile su se da svojim haljinama upotpune glamuroznu atmosferu koje je te večeri vladala na Belom dvoru. Mesec dana nakon bala slegli su se utisci i euforija, a čija haljina je bila najlepša, kome bolje stoji i slična pitanja bila su tema magazina i portala u čitavom regionu.
I pored simpatične princeza-haljine Nataše Bekvalac, predivne trudnice Emine Jahović, mlade Katarine Živković koja je izgledala poput holivudske dive, Seka Aleksić je to veče u haljini sa potpisom čuvene Vere Vang i u društvu muža Veljka jednostavno blistala...


Dakle, Seka! To veče obukla je crvenu haljinu koja je odlično istakla njene obline i moramo priznati da je izbor bio pun pogodak. Inače, celo veče Seka nije skidala osmeh sa lica a nagradu je primila za humanitarni rad, pa je možda to još dodatno učinilo još atraktivnijom. U svakom slučaju, po našem mišljenju, Seka odavno nije ovako zablistala.

Izvor: Balkanmedia.com

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: