Odlazak Pamele Gidli: Preminula zvezda "Tvin Piksa" i nekadašnja najlepša žena sveta

Odlazak Pamele Gidli: Preminula zvezda "Tvin Piksa" i nekadašnja najlepša žena sveta

Autor: | 01/05/2018

0

Pamela Gidli, najpoznatija po ulozi Tereze Benks u filmu" Tvin Piks", umrla je u 52. godini. Bivša manekenka, Pamela Gidli se prvi put pojavila na filmu "Junak skejtborda" ("Thrashin") 1986. godine, a najveću slavu stekla je ulogom u Tvin Piksu, kao i u filmovima "Dva vrha": "Vatrena šetnja sa mnom".

A post shared by 41933 (@reneverduzcocortes) on Jun 12, 2015 at 8:49am PDT


Pamela Gidli je umrla mirno u svom domu 16. aprila u Siruku, u Nju Hempširu. Uzrok smrti nije objavljen, prenosi agencija Asošiejted pres. Iako je imala sve što jedna zvezda treba da poseduje, kako piše "Miror" ona se već 2012. godine povukla iz glumačkih voda kako bi brinula o svom bolesnom bratu. Tada je napustila Los Anđelesa i život započela u Nju Hempširu, gradu u kome je preminula, prenosi superzena.

A post shared by WomenWorld (@womenworld.voice) on Apr 30, 2018 at 6:37am PDT


Bleštavost i glamur Holivuda ostavila je iza sebe, a mediji tvrde da je na njeno povlačenje iz javnog sveta uticao bolan razvod sa kaskaderom Džejmsom Luom, 2008 godine. Pamela je od tada bila potpuno sama. Povezivali su je sa producentom Džimijem Lovinom, ali ova vest nikada nije bila potvrđena.

A post shared by Josh Brolin (@joshbrolin) on Apr 24, 2018 at 8:33pm PDT

Osim po filmovima, Pamela će biti zapamćena i kao najlepša žena sveta.


Ona je u 19. godini dobila ovu titulu na takmičenju u Sidneju, nakon čega se bavila i manekenstvom.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: pamela gidli