Alisa Marić postala mama blizanaca!

Alisa Marić postala mama blizanaca!

Autor: | 10/03/2011

0

Najbolja srpska šahistkinja i doktor ekonomskih nauka Alisa Marić i direktor Šahovskog informatora Josip Ašik postali su roditelji blizanaca. Velemajstorka najinteligentnije sportske igre porodila se 21. februara u bolnici u Višegradskoj ulici, donevši na svet devojčicu tešku 2.250 grama i dva minuta mlađeg, ali kilogram težeg, dečaka. Mada su blizanci već u trećoj nedelji života, srećni roditelji se još nisu dogovorili oko davanja imena.

- Budući da su nam udvostručene roditeljske uloge, odluku o davanju imena prolongirali smo za naredni period, kada se uhodamo u menjanju pelena -
otkrila je za “Novosti” novopečena majka. - Još ne možemo da protumačimo na koga liče bebe, ali po temperamentu smo ih već identifikovali. Devojčica je Josipova slika i prilika, prilično živahna i hoće da istera svoje, a sin je miran na mamu.
Poznata šahistkinja kaže da joj je prvih nekoliko dana po izlasku iz porodilišta briga o deci predstavljala pravo umeće, jer svaka beba ima svoje prohteve, ali da se polako privikava na ulogu majke.
- Suprug mi pomaže u menjanju pelena, a veliku podršku imam i od majke. Ona ima iskustva u toj oblasti, jer smo sestra Mirjana i ja bliznakinje -
objašnjava Alisa, koja sa sestrom nosi titulu jedinih bliznakinja šahovskih velemajstora na svetu.
Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi:

Najnovije vesti