Novak Đoković uživao u Kaliforniji, gde je upoznao NBA zvezde Kobi Brajanta i Dereka Fišera

Novak Đoković uživao u Kaliforniji, gde je upoznao NBA zvezde Kobi Brajanta i Dereka Fišera

Autor: | 07/03/2011

0

Najbolji srpski teniser Novak Đoković u Kaliforniji je uživao na plaži i suncu Zapadne obale Amerike, a od večeras je na pripremama za turnir u Indijan Velsu.
- Los Anđeles, Holivud, Beverli Hils, Malibu. To je bila moja dosadašnja ruta po zapadnoj obali Amerike. Na svakom koraku mogu da se primete ljudi koji imaju samo jednu nameru: da postanu glumci! Lepo vreme me prati, ležernost i ljubaznost meštana me čini ugodnim građaninom Los Anđelesa - napisao je Novak Đoković na svom fejsbuk profilu.
- Doduše, barem privremeno, do ponedeljka uveče kada putujem u pustinju na „oranje“.
Tokom boravka u LA, Đoković se sreo i sa košarkašima Lejkersa Kobijem Brajantom i Derekom Fišerom, sa kojima je ujedno i razmenio autograme. Nole je otvorio i tviter profil, DjokerNole, a priznaje i da sve više vremena provodi za kompjuterom. Stigao je da prati mečeve svojih drugara u Dejvis kup reprezentaciji, a veru u trijumf nije gubio ni posle loše odigranih singl duela u petak.
- Bravo momci! Svi su potcenili protivnika, i u takvim mečevima je teško izvući maksimum, kada se očekuje samo pobeda - poručio je Đoković. - Iako sam putovao preko Njujorka do Kalifornije, uspeo sam da pratim rezultat i prvog dana. Imamo sjajan tim, i verovao sam u pobedu! Rezultat samo pokazuje koliko je Dejvis kup nepredvidivo takmičenje, ali Srbija se nikad ne predaje! Uvek idemo do pobede.
Izvor: Pulsonline

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Novak Đoković

Najnovije vesti