Dina Džanković: Istina je da se Mirsad i ja razvodimo

Dina Džanković: Istina je da se Mirsad i ja razvodimo

Autor: | 05/01/2012

0

Šestogodišnji brak Dine Džanković i Mirsada Turkdžana je okončan, kako pišu turski mediji, zbog navodnog nasilja u porodici.
Kako pišu turski mediji, poznati par se rastao pre sedam meseci, kada je Džankovićeva pozvala policiju zbog Mirsadovog agrsivnog ponašanja. Bivša misica je posle toga povela brakorazvodnu parnicu koja još uvek nije okončana, ali je već dobila privremeno starateljstvo nad njihovo troje dece. Dina je za srpske medije potvrdila da se razvodi, ali nije bila spremna da o tome govori detaljnije:
- Hvala vam na interesovanju, ali ja nisam u prilici da dajem izjave, jer je ovde parnica u toku. Mogu vam samo reći da sam još pre šest meseci predala zahtev za razvod i da su to turski mediji već objavljivali, kao i da je moj bivši suprug dobio zabranu prilaska na šest meseci. Drugo ništa ne mogu reći dok ne prođe suđenje koje je zakazano za kraj januara - objasnila je Dina.
Dina je podigla i tužbu za nasilje u porodici 7. jula 2011. godine, a sud je doneo odluku da bivši košarkaš na ime naknade isplati supruzi pola miliona evra. Kako dalje navode turski mediji, osim ove velike svote novca koju će joj uskoro bivši suprug isplatiti jednokratno, on će mesečno Dini morati da daje 1.000 evra, kao i 500 za svako od troje dece, sa čim se i sam složio. O ovim navodima košarkaš ipak nije želeo da govori javno.
- Mirsad ne želi da komentariše svoj razvod, on inače ne priča o privatnom životu jer je to za njega svetinja. Mediji su već pokušali da dođu do Mirsada i nije želeo da daje izjave. Ono što možemo da potvrdimo jeste da je postupak brakorazvodne parnice pokrenut u julu prošle godine. Jedini razlog ovog obraćanja medijima je demantovanje pojedinih napisa o tome kako Mirsad ima sudsku zabranu prilaska Dini u trajanju od šest meseci. To su notorne gluposti - stoji u saopštenju Turkdžanove službe za odnose sa javnošću.
Inače, par se rastao neposredno posle rođenja ćerke Karie, a u braku dugom šest godina na svet su došli i sin Nusret i kćerka Neba. Poznatog turskog košarkaša i nekadašnju misicu upoznala je upravo Mirsadova sestra Emina Jahović, koja je bila Dinina drugarica. Posle petomesečne veze, Džankovićeva i Turkdžan, koji je svoje prezime promenio kada je počeo da igra za tursku reprezentaciju, odlučili su da se venčaju, a ona se zbog svadbe i preseljenja u Istanbul odrekla titule mis bivše Državne zajednice Srbije i Crne Gore.
Emina Jahović je kratko preko svog portparola prokomentarisala razvod svog brata od Dine Džanković, ne želeći da se osvrće na tužbu koju je njena snaja podnela.
- Istina je da su se Dina i Mirsad rastali, ali Emina neće komentarisati privatni život svog brata. To je ipak lična stvar. Ona mu je maksimalna podrška jer je njenom bratu sada veoma teško - izjavio je portparol za odnose za javnošću poznate pevačice Ninoslav Prodanović.

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: