Kako je Adrijana Lima smršala 20 kilograma i vratila stari sjaj?

Kako je Adrijana Lima smršala 20 kilograma i vratila stari sjaj?

Autor: | 26/10/2024

0

Adrijana Lima pozirala je za naslovnu stranu novembarskog broja španskog izdanja magazina Vogue, četrnaest godina nakon što je prvi put ulepšala tu naslovnicu. I, svi su ostali bez daha.

Mike Coppola/Getty Images for Victoria's Secret

 

Da ponovo izgleda kao na vrhuncu manekenske karijere, brazilska lepotica pokazala je nedavno u Njujorku i to na povratničkoj reviji brenda koji ju je proslavio - Victoria's Secret.

Pročitajte: Kraljica se vratila - Adrijana Lima posle šest godina pauze na Victoria's Secret reviji, ljudi ne veruju kako izgleda

Mnogi su sumnjali da će je ponovo videti u reprezentativnom izdanju, tim pre što se nakon trećeg porođaja primetno ugojila. Osim toga, da li kao posledica viška kilograma ili nekih neuspelih estetskih zahvata tek promenio se i izgled lica.

U crnoj Dior haljini koju je Adrijana Lima sada obukla za slikanje naslovne strane, do izražaja je došla vitka linija i zategnuti mišići.

Jedna od najlepših žena sveta ne krije da je imala 20 kilograma viška. Izgubila ih je zahvaljujući pažljivo korigovanoj ishrani i treninzima koji su bili usklađeni sa jelovnikom.

Na ruku joj je išlo i to što je dugi niz godina kombinovala razne sportske veštine koje su joj pomogle da na svakoj reviji izgleda besprekorno. Njen redovni plan treninga sada je podrazumevao vežbe istezanja, sobni bicikl, boks i preskakanje vijače.

Mike Coppola/Getty Images for Victoria's Secret

 

Da život supermodela nije tako blještav kao što se čini gledano sa strane, svedočila je svojevremeno i sama Adrijana, koja je otkrila da se uoči revije pridržavala režima “bez čvrste hrane”, a poslednjih 12 sati ne bi unosila ni vodu.

Sada za njen režim ishrane birne dijetolog i stručnjak za kinesku medicinu. Oni joj svake nedelje sastavljaju poseban meni koji striktno poštuje.

Sa sobom uvek nosi termos i već pripremljenu hranu. Na jelovniku su razne salate, nemasno meso, riba, voće i zeleni smutiji za užinu. Takođe, u ishranu su uključene leblebije, smeđi pirinač i edamame pasulj.

Sve to urodilo je plodom. Višak kilograma je prošlost, a Adrijana Lima  u 43. godini ponovo osvaja svet svojom nestvarnom lepotom. 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Profimedia

Pročitajte još

Najnovije vesti