Jesenji manikir Anastasije Gudelj nije za svačiji ukus

Jesenji manikir Anastasije Gudelj nije za svačiji ukus

Autor: | 26/10/2024

0

Anastasija Gudelj privlači pažnju na svakom koraku, kako svojim izgledom, tako i načinom odevanja, ali i stilom života.

Instagram

 

Mlada muzička zvezda već duže vreme živi u Španiji, gde se preselila kada je upoznala Nemanju Gudelja, sa kojim je prošle godine sklopila crkveni, a proletos i građanski brak.

Pročitajte: Iz Sevilje stižu najlepše vesti, Anastasija potvrdila: Posle dve godine sam najsrećnija

Ćerka Cece Ražnatović trudi se da prati aktuelne trendove, a svaka njena objava na društvenim mrežama iznova oduševi brojne pratioce.

Tako je bilo i nedavno kada je najavila povratak na scenu posle dve godine pauze. Prva pesma koju je objavila nosi naziv “Kadar”, a druga “Prava”.

Pevačica je mesecima radila u tišini i tek kada je sve bilo gotovo odlučila je da se obrati publici.

-Dragi moji, nakon dve godine pauze srećna sam što mogu da najavim izlazak novih pesama u nekoj bližoj budućnosti. Potvrdiću vam nešto što se već neko vreme sluti, a to je da je u pitanju duet, i ono što se baš i ne zna, solo pesma (možda dve) - napisala je tada na Instagramu lepa pevačica.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Anastasija Gudelj sada nam je pokazala i kako provodi slobodno vreme u Sevilji. Odevena u udobnu belu trenerku, podelila je kadar iz svog dnevnog boravka, na kojem su u prvom planu nokti.

I ranije je otkrila da obožava jednostavan, a efektan manikir i nokte srednje dužine, a za ovu jesen izabrala je francuski manikir nežne, sedefaste nijanse koji se uklapa uz svaku odevnu kombinaciju.

Instagram

 

Kada je reč o bojama za nokte, ove sezone nosiće se i “crna višnja” ili “boja vina”, pa izbor Anastasije Gudelj svakako nije za svačiji ukus.

Ona je svojim izborom zadovoljna, pa je uz sliku poručila: "j'adore". 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti