“GLAMOUR TOUJOURS”: Potražite recept za srećan i uspešan život!

“GLAMOUR TOUJOURS”: Potražite recept za srećan i uspešan život!

Autor: | 20/10/2012

0

Život može biti lep svakog dana samo ukoliko vi odlučite tako! Pratite živote slavnih i uspešnih i saznajte da li je sve to zaista nestvarno ili samo tako izgleda. O usponima i padovima samo u emisiji "GLAMOUR TOUJOURS" govore najintresantnija lica iz sveta show- biznisa, javne scene, mode i umetnosti. Najistaknutiji stručnjaci poklanjaju vam korisne savete za srećan i uspešan život uz sjajnu muziku i raspoloženje. Sledite nas i učinite svoj život glamuroznim!

Kroz dobru atmosferu u studiju vode vas Marina Buljovčić, Anamarija Erdely i pijanista David Klem uz bend "GROOVE UP". Gosti u prvoj emisiji su vlasnik Com Trade Groupe Veselin Jevrosimović, glumac Milorad Kapor i Lidija Ćulibrk, urednica magazina „Lepota i zdravlje“.
Dok je Veselin kao dečak maštao da otputuje na Mesec, Milorad nije ni slutio da će jednog dana imati ulogu u filmu o Džejmsu Bondu. Danas se za obojicu može reći da zaista žive živote iz svojih snova... Veselin na liniji Beograd –Perlez, gde od nedavno ima imanje koje ćemo ekskluzivno prikazati u emisiji, dok je Milorad Kapor odmah nakon snimanja otputovao u London...

U stilu Džejms Bonda, ali na naš način, gosti su otkrili tajne svoje harizme, uspešnog života i jednostavnosti koja ih krasi. Uz čardaš u nogama, foto sešn na sceni i dobru muziku dočekali su i Lidiju Ćulibrk koja je donela ekskluzivan materijal sa snimanja naslovne strane novog broja magazina Lepota i zdravlje" sa Severinom...

Prvu emisiju "Glamour Toujours" koju uređuje Mara Skendžić Reljić možete pogledati u nedelju 21. oktobra u 16 časova na RTV1!

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: