Završen je izbor za savršeni Cappuccino Ice recept!

Završen je izbor za savršeni Cappuccino Ice recept!

Autor: | 04/07/2012

0

Dragi posetioci portala hellomagazin.rs, izbor za savršeni Cappuccino Ice recept je završen, a dobitnik aparata Nescafé Dolce Gusto Melody je Tanja Tadić. 
Iako je po broju pristiglih glasova ovaj recept bio na drugom mestu, odlučili smo se da nagradimo originalnost i kreativnost koji je naša čitateljka pokazala osmišljavajući svoj savršeni napitak koji joj ulepšava vrele letnje dane.
Ona nam je poslala sledeći recept:
- U haotičnom dnevnom rasporedu trenutak koji sebično čuvam za sebe je užitak u hladnom cappucino napitku. Strastveni sam ljubitelj svih vrsta kafe, a moj omiljeni Cappuccino ice recept se sprema vrlo brzo i lako: "U chop-chop ili običan mlin za kafu ubacite 3 kasicice instant kafe, 1 kasicicu nesquik napitka (ako niste na dijeti), kesicu vanil šećera, 3 kašike mleka u prahu i sve to izmiksajte dok se prah ne ujednači. Zatim prelijte sa 180 ml vrele vode kako bi sastojci formirali divnu penu, ubacite koju kockicu leda i dekorišite cimetom po želji. Obično napravim veću količinu praha tako da uvek imam svoju teglicu kafe i kod kuće i na poslu, i verujte mi, uspevam da se isključim od svega i pružim sebi trenutak opuštanja!"

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi:

Najnovije vesti