Sastojci:
- 500 g pilećeg belog mesa
- 150 g mladog spanaća
- 1/2 glavice celera
- 1 kisela jabuka
- 2 koluta ananasa iz kompota
- 60 g oraha
- 100 g mariniranih šampinjona
- 1 kašika senfa
- 1 kašika soka od limuna
- 1 dl pavlake
- 200 g majoneza
- so
Priprema:
1. Pileće belo meso obariti u slanoj vodi a zatim ga ocediti, ostaviti da se ohladi i iseći na kockice.
3. Kolutove ananasa ocediti od suvišne tečnosti i iseći na kocke, marinirane šampinjone na listove, a orahe krupno iseckati.
4. Posebno umutiti pavlaku, sok od limuna, senf i majonez, posoliti po ukusu i promešati.
5. U većoj posudi sjediniti piletinu, jabuku, celer, ananas, spanać i marinirane šampinjone. Salatu preliti pripremljenom smesom od majoneza i polako promešati.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)