Novčana kazna za Isidoru Trifunović je ovolika

Novčana kazna za Isidoru Trifunović je ovolika

Autor: | 23/10/2024

0

Tema dana je nasilje u porodici Trifunović gde je Sergej prijavio 23 godine mlađu suprugu Isidoru kasno sinoć.

Policija je intervenisala, obavljeni su razgovori sa akterima ove priče i ustanovljeno je da nema materijala za krivično delo, ali je Isidora Trifunović osuđena na novčanu kaznu.

Instagram

 

Naime, ona u Srbiji boravi ilegalno s obzirom na to da nema prijavljeno boravište, a ni srpsko državljanstvo, već je državljanka Hrvatske.

Voditeljka je rođena u Rijeci, a udajom za glumca želela je da reši pravno pitanje njenog boravka u Srbiji, tačnije Beogradu, gde radi već izvesno vreme.

Ona je dobila prekršajnu prijavu i uz policijsku pratnju prevezena je u imigracioni centar, gde čeka dalju proceduru za odlazak u rodnu zemlju.

Isidora u naredna 24 sata mora da napusti Srbiju. Naime, neće biti deportovana, već joj je naloženo, kao strancu koji nezakonito boravi u našoj zemlji, da Srbiju napusti.

Pročitajte: Isidora Trifunović u imigracionom centru, biće izručena

Inače, kako je rečeno, Isidora Trifunović osuđena je i na novčanu kaznu.

- U pitanju je novčana kazna za nezakonit boravak u Srbiji duže od 90 dana u periodu od 180 dana po Zakonu o strancima - kaže izvor.

Po Zakonu 27 o strancima za neprijavljivanje boravka predviđena je kazna u iznosu od 10.000 do 50.000 dinara.

A.K./ATAImages

 

Podsećanja radi, sinoć je došlo do rasprave među supružnicima u porodičnom domu na Voždovcu, nakon čega je glumac pozvao policiju koja je morala da interveniše.

O razlozima svađe se spekuliše, ali, kako se navodi, Isidora više nije želela da toleriše suprugovo ponašanje, dok je on njoj sinoć zatražio razvod.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Instagram/Isidora Trifunovic

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti