Vladimir Badrljica je prvi šampion Srpskog Security Grand Prixa

Vladimir Badrljica je prvi šampion Srpskog Security Grand Prixa

Autor: | 02/10/2012

0

Uzbudljiv borilački događaj je iza nas, a Srbija je dobila prvog šampiona radnika obezbeđenja bezbedonosnih agencija Srbije. Posle tri izuzetno teška meča ovom titulom okitio se Vladimir Badrljica. On je u četvrtfinalu savladao pripadnika policije Bojana Golubovića, zatim je sudijskom odlukom pobedio i Stefana Stankovića iz Vranja, a iako povređen, u finalu je desnim krošeom uspeo je da savlada izuzetno snažnog Petra Deretića, nokautiravši ga već u prvoj rundi.

U profesionalnim borbama bilo je dosta iznenađenja, po WBC Muay Thai pravilima Hravtska zvezda tajlandskog boksa Nena Mikulić izvukla je nerešen meč sa marokanskom mladom nadom Aišom “Pit Bull” Amarhani.
U drugoj profesionalnoj borbi do 75 kg domaćin Miloš Mihaljević ostao je bez “BPN PRO” pojasa izgubivši na poene od senegalskog nokautera Sy Mamadua. Ovo je ujedno bio meč večeri na kojem su dva nokdauna Mamadua presudila i donela mu pojas i titulu.


Treći meč bio je veliko razočarenje za novosadsku publiku, pošto je domaćin Jelić Stefan predao meč Dejanu Bušiću iz Hrvatske koji je ovom pobedom preuzeo pojas u kategoriji preko 100 kg.
Podsećamo čitava manifestacija bila je humanitarnog karaktera i za operaciju Nadlački Danila organizacija “Borbom Protiv Nasilja” ovim turnirom je uspela da skupi 200.000 dinara.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi:

Pročitajte još

Najnovije vesti