Sastojci:
500 g kukuruza šećerca
1 praziluk
100 g maslina
200 ml majoneza
120 g dimljenog sira
6 paradajza
so, biber
Priprema:
1. Praziluk i masline sitno iseckati.
2. Pomešati kukuruz šećerac, praziluk, masline i majonez. Dodati so i biber po ukusu. Sve izmešati i sjediniti.
3. Izdubiti paradajz i puniti ga pripremljenom smesom.
4. Punjene paradajze posuti rendanim dimljenim sirom, pa zapeći u zagrejanoj rerni.
Recept Sadife Despot iz Novog Sada
Izvor: Pošalji recept
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)